JV-BHV B.V. 06 - 11 01 08 58 Heesterburgh 81 5221PP 's-Hertogenbosch

Meer over ons team

Het team van JV BHV maakt bedrijfshulpverlening toegankelijk

JV Bedrijfshulpverlening:
Integere mensen met ervaring

De trainers van JV BHV beschikken over de juiste kennis en ervaring. Oprichter Joep Verboord van JV BHV combineert zijn trainerschap bijvoorbeeld met de functie van beroepsbrandweerman. Zijn achtergrond confronteert hem regelmatig met de risico’s die zich bij calamiteiten kunnen voordoen. U als opdrachtgever profiteert hiervan. Al vanaf de intake zien onze mensen welke aanpak het beste aansluit bij uw situatie.

Oprichter Joep Verboord

Joep Verboord is de oprichter van JV BHV. Hij is niet alleen BHV-trainer, maar is ook beroepsbrandweerman. In die functie heeft hij het vak van binnen en van buiten leren kennen. Hij geeft brandbestrijdingscursussen voor bedrijfsbrandweerlieden en overheidsbrandweerkorpsen. Hij en zijn team weten deze kennis over te brengen via gedegen BHV-cursussen op uw medewerkers. In de filosofie van Joep Verboord maakt JV BHV onderscheid tussen twee niveaus van bedrijfshulpverlening:

  • BHV-handelingen die iedereen onder de knie moet krijgen
  • BHV-handelingen die specifiek gelden voor uw branche en uw locatie

Praktisch

Al onze trainers en docenten zijn gek op hun mooie vak. Ze beschikken over actuele kennis en veel enthousiasme. Dat zorgt ervoor dat JV BHV de lesstof niet alleen theoretisch benadert, maar zeker ook praktisch. Daarbij kijken we naar de behoeften, mogelijkheden en situaties zoals die gelden voor uw branche en uw organisatie. Dat maakt onze trainingen en cursussen boeiender en bovendien relevant voor uw mensen. Zij moeten immers weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties zoals brand, ongevallen en verwonding.

Vriendelijk en duidelijk

JV BHV heeft een toegankelijke stijl van lesgeven: vriendelijk en duidelijk. Volgens ons is dat de beste mix voor uw mensen. Door onze manier van doceren blijven uw mensen gemotiveerd van het begin tot het eind en wordt de informatie beter onthouden. Dat is uiteindelijk in het voordeel van de veiligheid van uw mensen en uw organisatie. Juist op de momenten waarvan u hoopt dat u ze nooit hoeft mee te maken.

Ontdek waarom onze BHV-cursussen boeien van begin tot eind.